Skip to main content

Vakgebieden

U vindt onze medewerkers op tal van werkplekken waar flexibele kracht nodig is en een snel inzicht in de gewenste efficiënte werkwijze. Cova heeft een groot bestand van tevreden klanten die zich vooral concentreren in de:
 • Tuinbouw
 • Landbouw
 • Verpakkingsindustrie
 • Bloementeelt
 • Vleesverwerkende industrie
 • Logistiek

Beschikbare vacatures

VENLO: Productiemedewerker (Ploegendienst)
WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE EN GEDREVEN KANDIDATEN VOOR DE FULLTIME FUNCTIE VAN: PRODUCTIEMEDEWERKER De productiemedewerker is verantwoo…
VENLO: Productiemedewerker Vlees
Voor een vleesverwerkend bedrijf regio Venlo zoeken wij een productiemedewerker. Verzorgt het proportioneren, verpakken en distribueren van vers v…
VENLO: Meewerkend Voorman
VOOR EEN OPDRACHTGEVER IN DE REGIO VENLO ZIJN WIJ OPZOEK NAAR TWEE MEEWERKEND VOORMANNEN FUNCTIE OMSCHRIJVING: Regelen van het voorraadbehe…

Vleesindustrie

Mensen die van aanpakken weten in vlees

In de vleesindustrie komt het aan op specifieke kwaliteiten. Het is werk dat veel van een medewerker vraagt. En als er een gat valt in uw personele bezetting, wilt u dat een tijdelijke medewerker direct in het productieproces kan meedraaien. Die medewerkers vindt u bij COVA personeelsdiensten. De vleesindustrie is een van onze specialismen. Voor grotere en kleinere vleesverwerkende bedrijven zijn we dé intermediair bij de werving van tijdelijke arbeidskrachten. De medewerkers op de spilposities bij COVA personeelsdiensten zijn namelijk zélf uit de vleesindustrie afkomstig. Daardoor bent u verzekerd van een gesprekspartner op niveau die aan een half woord genoeg heeft om uw personele behoefte juist in te vullen.

Bij COVA kunt u terecht voor het gehele spectrum aan functies binnen vleesverwerkende bedrijven. Medewerkers die er niet voor terugdeinzen de mouwen op te stropen om het productieproces in de vleesindustrie ongehinderd doorgang te laten vinden.

Food Personeel

Heeft u snel goed gekwalificeerd personeel nodig voor uw food organisatie? Wilt u buitenlandse arbeidskrachten inhuren, maar weet u niet hoe u dat moet aanpakken? Bij COVA werven we als food nationaal en internationaal personeel. Voor tijdelijk of vast, met COVA bent u verzekerd van de juiste werknemers. COVA werven en selecteren de juiste kandidaten voor u. Daarnaast regelen we zaken als betaling, huisvesting en opleiding voor uw nieuwe medewerkers.

Land- en Tuinbouw

Uitzendkrachten voor de land- en tuinbouw die van aanpakken weten en het gewend zijn om in de buitenlucht of in de glastuinbouw(kassen) te werken. Als no-nonsense personeelsdiensten weten we wat binnen deze tak belangrijk is. In de land- en tuinbouw heeft men vaak te maken met seizoensgebonden activiteiten. COVA levert flexibele uitzendkrachten die bekend zijn met werken in de land- en tuinbouw en daardoor direct aan de slag kunnen met het uitvoeren van de werkzaamheden in de agrarische sector.

Of het nu gaat om het plukken van paprika’s, tomaten, komkommers in kassen, graag zijn we u van dienst met:

 • Laders en lossers;
 • Warehouse medewerkers algemeen;
 • Orderpickers;
 • Inpakkers, ompakkers en verpakkers;
 • Assemblage medewerkers;
 • Reach- en heftruckchauffeurs.

Cova levert snel en degelijk personeel, ook voor spoedklussen in de logistiek en distributie, die niet tot morgen kunnen wachten!

Schoonmaakwerk

Met een partner als COVA staat u nooit met lege handen. U weet dat er altijd iemand aan de andere kant van de lijn de handschoen oppakt.

Schoonmaakwerk is de basis van COVA sinds het begin in 2000. Uitzendkrachten zijn niet meer weg te denken uit de schoonmaakwereld, niet alleen vanwege de kosten, maar ook vanwege hun expertise en kwaliteit van werken.

COVA is gewend om kansen te creëren vanuit de knelpunten op de werkvloer.

Voordat u een personeelsprobleem ervaart, heeft COVA een infrastructuur opgezet waarbij de juiste ploeg klaar staat om in het gat van de arbeidsmarkt te springen. Onze visie: waar werk is, is toekomst. Elke vraag verdient een passend antwoord, ongeacht de omstandigheden of voorwaarden. COVA zoekt en werft actief personeel voor schoonmaakwerk met de juiste ‘aanpak-mentaliteit’ zodat wij een passend antwoord hebben op de meest knellende vragen.